Tafelrokken

Tafelrokken zijn nog steeds erg populair

‘Een zakelijk congres waar de grootste namen uit de branche op af komen en waar de meest baanbrekende beleidsplannen gepresenteerd zullen worden.’
‘Een groots en feestelijk buffet in uw succesvolle restaurant.’
‘Een groep gasten die de hal van uw hotel binnenkomen en direct onder de indruk zijn van de prachtige uitstraling’.

Om deze drie bovenstaande situaties tot ware belevenissen te maken is uw keuze voor de tafelrokken van groot belang. Wij van Linnenatwork helpen u graag om de juiste sfeer neer te zetten, zowel in uw vaste inrichting van hotel of restaurant, als voor een grootst evenement.

Keuze tafelrokken

Wij geven u graag deskundig advies om precies die tafelrok te vinden die voldoet aan uw wensen. Bij de keuze van uw rokken zijn de volgende zaken belangrijk: Tafelrokken kunnen op verschillende manieren geplooid zijn. Elke plooimethode heeft een eigen uitstraling, passend bij verschillende sferen in restaurants of op evenementen. De hoeveelheid stof die per meter tafelrok wordt gebruikt verschilt ook per plooimethode. Een plooimethode 180% betekent dat er 1,80 m. stof nodig is per meter tafelrok.

Tafelrokken kunnen op verschillende manieren geplooid zijn. Elke plooimethode heeft een eigen uitstraling, passend bij verschillende sferen in restaurants of op evenementen. De hoeveelheid stof die per meter tafelrok wordt gebruikt verschilt ook per plooimethode. Een plooimethode 180% betekent dat er 1,80 m. stof nodig is per meter tafelrok.
Hieronder ziet u de 7 verschillende plooimethodes afgebeeld.

 

Tafellinnen_plooimethode_accordion
Accordion 200%
Tafelrokken_plooimethode_boxpleat
Boxpleat 250%
Tafelrokken_plooimethode_geenplooi
Geen plooi 100%
Tafelrokken_plooimethode_plisse
Plisse 180%
Tafelrokken_plooimethode_dualheightboxpleat
Dual Height Boxpleat 250%
Tafelrokken_plooimethode_diamond
Diamond 250%
Tafelrokken_plooimethode_butterfly
Butterfly 300%

 

Hoogte: Wij adviseren u de rok net boven de grond(ongeveer 2 cm.) te laten hangen. U meet hiervoor vanaf de bovenkant van het blad tot aan de grond. Standaard hebben tafelrokken een hoogte van 73 cm.
Lengte: Als aandachtspunt hierbij is dat de laatste 10 cm van de tafelrokken aan beide zijden klittenband hebben, waardoor u kunt doorrokken.

Hiernaast ziet u de kleuren van ons hele assortiment hoezen. Kies de juiste kleur om de puntjes op de i te zetten! Wij adviseren u graag over het gebruik van kleur voor de perfecte uitstraling. Mocht u naar een specifieke kleur op zoek zijn of twijfelt u over een bepaalde kleur, neem dan gerust contact met ons op. Op aanvraag is elke kleur leverbaar. Wij helpen u graag verder.

Voor het bevestigen van de tafelrokken zijn verschillende mogelijkheden: klittenband op rol, klittenband rondjes en clips. We bekijken samen met u naar de beste methode om de tafelrokken te bevestigen. Indien u kiest voor clips is de dikte van het blad belangrijk. Alle bevestigingsclips zijn gemaakt van kunststof!

Tafelrokken bevestigingsmateriaal

Tafelrok Wave

Naast de traditionele tafelrok zoals u hem kent, hebben wij een nieuwere variant. Wilt u de sfeer graag compleet maken met tafelrokken, maar gebruikt u liever een modernere variant? Dan zijn onze Wave rokken perfect voor u!

Deze rokken zijn gemaakt van stretchstof. In tegenstelling tot strakke hoezen van stretch worden de tafelrokken niet gespannen bij de tafelpoten. Hierdoor blijft de stof los hangen en ontstaat er een golvend en speels effect. Deze tafelrokken hebben de klassieke look van een traditionele tafelrok, maar met een moderne, eigentijdse touch door het materiaal en de kleuren. Ga voor een chique look met neutrale kleuren, of kies voor opvallend en uniek met een felle kleur. Alles is mogelijk!

Een mooie tafelrok maakt uw hotel, restaurant of evenement compleet! Vraag naar de mogelijkheden

Foto's van Tafelrokken

Waarom kiezen voor tafelrokken

Stijlvol en gemakkelijk in gebruik
Volledig op maat gemaakt
In vele kleuren leverbaar!

Prijzen

Tafelrok Plissé 180% Per meter vanaf
9,95


* Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief btw.

Traditionele Kleuren


White
Ecru
Cream
Dune
Granate
Red
Bordo
Dark Brown
Rust Brown
Anthracite
Black
Lime
Marine
Dark Blue
White
Ecru
Orange
Taupe
Dark Brown
Black
White
Ecru
Lime
Dark Green
Bright Orange
Bright Red
Bordo
Purple
Dune
Chocolate
Anthracite
Black
Dark Blue
White
Ivory
Ecru
Sand
Gold
Ruby
Granate
Burgundy
Purple
Marine
Anthracite
Chocolate
Dark Brown
Dark Green
Black

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Alternatieven voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?