Congreskleden

De juiste sfeer met congreskleden

Bent u bezig om een groot zakelijk congres te organiseren, waar grootse namen uit de branche op af komen? Verwacht u een hele delegatie voor een conferentie? Vergaderen er regelmatig bedrijven en ondernemers in uw pand? Of wilt u gewoon de tafels in uw restaurant of hotel een finishing touch geven? Congreskleden zijn dan een strakke, nette en zakelijke manier om de juiste uitstraling te geven. Hiermee tovert u in een handomdraai een stijlvolle sfeer met daarin bijvoorbeeld uw eigen logo of dat van uw opdrachtgever verwerkt

Stijlvol en comfortabel

Congreskleden zijn ideaal voor bijeenkomsten en presentaties, waarbij men achter tafels zit. Ze hangen namelijk aan drie zijden tot net boven de grond (1-2 cm) en de achterzijde is maximaal 25 cm lang. Hierdoor kunnen er gemakkelijk stoelen onder geplaatst worden. Door de vorm van de congreskleden zijn ze ook nog eens eenvoudig in gebruik, hierdoor kunt u een ruimte in no-time inrichten. Verder zijn ze van een sterke en zware kwaliteit, waardoor ze altijd netjes tonen en recht zullen hangen. De congreskleden van Linnenatwork zijn verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en afmetingen, met diverse plooimethoden en eventueel met uw logo! Het logo kan gedrukt of geborduurd worden. Zo kunt u de uitstraling zelf bepalen en volledig personaliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij gaan graag samen met u op zoek naar het congreskleed dat aansluit bij uw wensen.
Diverse modellen

Een aantal mogelijke modellen zijn ‘Monaco’, ‘Washington’ en ‘London’. Alle kleden hebben drie lange zijden en een kortere zit-zijde voor beter zitcomfort. De congreskleden met splitten zijn voorzien van een extra flap, zodat de tafelpoten altijd goed bedekt zijn. (zie tekening hieronder)

Foto's van Congreskleden

Waarom kiezen voor de congreskleden?

Zakelijk, strak en mooi!
Zeer gemakkelijk in gebruik
Zowel een klassieke stof als in stretch stof leverbaar


White
Ecru
Ivory
Sand
Gold
Ruby
Granate
Burgundy
Purple
Marine
Anthracite
Chocolate
Dark Brown
Dark Green
Black

We hebben ons best gedaan de kleuren van onze producten zo getrouw mogelijk weer te geven, maar de kleurweergave van computerschermen kan aanzienlijk variëren.

Neem direct contact op!Alternatieven voor dit product

Kunnen wij u verder helpen?


"Wij leveren met plezier
aan alle bedrijven!"U kunt ons ook gewoon bereiken via:
+31 35 621 60 42 | info@linnenatwork.nl | Facebook | LinkedIn

Nieuwsbrief ontvangen?