The tannery te Amsterdam

Het mooiste plekje aan de Looiersgracht

Mijn naam is Roeland en in 2017 kon ik mijn droom waarmaken en mijn eigen Bed & Breakfast langs de mooiste gracht van Amsterdam beginnen. Samen met mijn partner Roy, die een uitgebreide gastvrijheid ervaring heeft, willen we al onze gasten een heerlijk verblijf bezorgen. Onze B & B is een klassiek Nederlands herenhuis aan een rustige straat. Het heeft twee elegante gastenkamers met een spectaculair uitzicht over twee prominente grachten: de Looiersgracht en de Prinsengracht.

De eerste kamer is: The Caiman Room
Op de 3e verdieping vindt u onze ruime Caiman Room (30 m2). Het is vernoemd naar zijn bladgoudkrokodillenbehang en is een prachtige kamer met een panoramisch uitzicht vanaf het Franse balkon op twee prachtige grachten. De kamer heeft een kingsize bed (of 2 tweepersoonsbedden) en is geschikt voor maximaal 2 volwassenen. Het heeft een eigen badkamer, een bureau en een zithoek.

De tweede kamer is: The Bird’s Room
Op de 4e verdieping vindt u onze ruime (28 m2) Bird’s Room. Het is een knusse kamer met grote Japanse ramen die een prachtig uitzicht bieden over twee prachtige grachten. De kamer heeft een kingsize bed (of 2 tweepersoonsbedden) en is geschikt voor maximaal 2 volwassenen. Het heeft een eigen badkamer, een bureau en een zithoek.

The Tannery Amsterdam

‘The Tannery’ verwijst naar de 17e-eeuwse oorsprong van de wijk, die vroeger dienst deed als handelscentrum voor de leerindustrie. Het is inmiddels getransformeerd in een van de meest gewilde gebieden van Amsterdam en we vertrouwen erop dat het aan al uw verwachtingen zal voldoen!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zien er naar uit je te verwelkomen.

Roeland en Roy
The Tannery

Wij, van Linnenatwork, zijn trots en vereerd dat wij onze bijdrage hebben mogen leveren aan deze geweldige B & B. Met de mooie boxspring bedden, de heerlijke matrassen, het fijne bedlinnen en het zachte badlinnen leggen we graag de gasten van The Tannery in de watten!
Bekijk hier onze heerlijke bedden >>