Van een klein café tot een grote en unieke feestlocatie

De mooie boerderij Mereveld werd rond 1890 gebouwd. In 1938 kwam daar een klein café bij, dat een ontmoetingsplaats werd voor boeren op weg naar de markt. Steeds meer mensen ontdekten dit gezellige boerderijcafé in de prachtige omgeving. In de jaren zeventig verdween de veestapel en kwam er een feestzaal. Daar zijn inmiddels zijn al heel wat prachtige bruiloften en (feestelijke) bijeenkomsten gehouden. Inmiddels heeft Boerderij Mereveld 6 eigentijdse zalen, waarvan er drie een sfeervolle haard hebben.

Aan de eigentijdse sfeer hebben wij, van Linnenatwork, mogen bijdragen door middel van ons prachtige en sterke Grande Italia tafellinnen. Bekijk hier onze hele collectie >>

Mereveld is landelijk gelegen aan de rand van Utrecht en perfect bereikbaar. Een unieke locatie met in elke sfeervolle ruimte alle moderne faciliteiten en een verrassende eigen keuken. De haarden in de zalen stralen warmte en gezelligheid uit. In het zomerseizoen is het perfect genieten op onze terrassen. Het hele jaar door staan we gastvrij voor u klaar.
In de hippe en sfeervolle ambiance is de rijke historie nog altijd voelbaar. Dat maakt Mereveld een unieke locatie voor uw onvergetelijke bruiloft, conferentie, seminar, feest.

Ga naar de website van Mereveld >>