Inter Scaldes

Inter Scaldes: Optimaal genieten tussen de Scheldes

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.
Het huis dateert uit 1927, in de loop der jaren werd de aanbouw van het elegante Serre-restaurant gerealiseerd. In 1990 werd het romantische Manoir voorzien van 12 luxueuze kamers, elk met een persoonlijke “touch”, ingericht met kleurrijke verfijnde stoffen en stijlvol antiek.

Trots zijn wij, van Linnenatwork, dat wij de luxueuze kamers hebben mogen voorzien van mooi bedlinnen en badlinnen, want alleen het beste is goed genoeg.

Inter Scaldes slaapkamer  Inter Scaldes  Inter Scaldes Helihaven 

Een rampspoed voltrok zich in 2003 en het restaurant brandde volledig af. Dit leidde tot een vernieuwd en prachtig gerestyled restaurant, dat in mei 2004 in volle glorie werd heropend. De aansluiting bij de befaamde internationale ketens Relais & Chateaux, Traditions & Qualité en Les Patrons Cuisiniers brengt jaarlijks wereldwijd fijnproevers uit alle windstreken.

Patron-Cuisinier Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet. Diverse malen bekroonde hij keukens met de felbegeerde Michelin- sterren.

Een klasse apart

Door de rustige ligging en centrale ligging tussen Nederland en België, is Inter Scaldes de perfecte plek om je even helemaal te omgeven met luxe en rust. Genieten is het sleutelwoord.
Inter Scaldes heeft ook een Helihaven. De helihaven biedt de mogelijkheid voor de druk bezette zakenman of zakenvrouw efficiënt op Zeeland aan te vliegen. Zo kunt u met uw relaties ook zonder tijdverlies genieten van onze keuken. Ook vanuit de randstad, Duitsland, België of Noord-Frankrijk. Reizen per helikopter voegt bovendien iets extra¹s toe aan uw feestelijke of zakelijke ontmoeting.